Welkom op de site van La Ganiere, gites dans le Gard

 'La Ganiere', genoemd naar de rivier die door het dorp Gagnieres stroomt, is een ruim en comfortabel huis gelegen aan de rand van dorp. Het is gelegen aan de flanken van de Cevennen, dat aangewezen is als nationaal park en als 'International Starry Sky Reserve'. Het vakantiehuis ligt in de Gard en aan de rand van de Zuid Ardeche, beiden bekend om de verscheidenheid in natuur, de prachtige rivieren en de vele mogelijkheden tot activiteiten. Het is mogelijk om met maximaal 14 personen bij ons te verblijven. Klik op 'appartementen'voor meer informatie.
 

Het dorp Gagnieres heeft meerdere eet- en drinkgelegenheden, een fantastische bakkerij (7/7 in de zomer), een levendige bar, daarnaast een bar annex restaurant (Guinguette du Midi) waar u naast drankjes en ijs ook zeer goede zelfgemaakte gerechten van salades tot hamburgers met friet, verder kunt u plaatselijke specialiteiten en pizza's eten en bestellen bij Abelino. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op minder dan 10 minuten rijden met de auto. In de directe omgeving zijn meerdere leuke dorpen met een grote diversiteit aan winkels, restaurants, terrasjes en bars. We zullen binnenkort een aantal links en suggesties plaatsen.

Er zijn vele activiteiten te ondernemen in dit mooie gebied voor groot en klein zoals fietsen, mountainbiken, kanoën, wandelen, zwemmen of bezoek mooie dorpen, rommelmarkten, grotten, wijn en muziekfestivals... of doe gewoon lekker niets en ontspan bij het zwembad.  Nogmaals - we zullen binnenkort links en suggesties voor de zomer van 2019 plaatsen ...