Welkom op de site van La Ganiere, gites dans le Gard

 

La Ganiere is een comfortabel huis met aan de achterzijde een apart appartement in Gagnières. Het huis ligt ideaal tegen de flanken van Frankrijks mooiste natuurpark, de Cevennen en tegen de Zuidgrens van de Ardeche.

Vakantiehuis  (gites ) Gagnieres

Ons vakantiehuis La Ganiere, gites dans le Gard ligt aan de buitenkant van het dorp Gagnières en heeft zijn naam te danken aan de rivier La Ganière die nabij ons huis stroomt. Het huis is vrijstaand en bestaat uit 2 gites, La Grande Ganiere en La Petite Ganiere. Het huis ligt in een omheinde tuin van 1250 m2 met een ruim zwembad en vrij uitzicht op de Cevennen en op enkele minuten van de Zuidgrens van de Ardeche. De bakker en enkele restaurants kunt u lopend of met de fiets bereiken. Een grote supermarkt is binnen 5 minuten met de auto te bereiken.

Een groot deel van het jaar kunt u bij ons het gehele huis (La Grande en La Petite samen) huren voor maximaal 12 a 14 personen of alleen het grote huis (La Grande) voor maximaal 10 personen of het kleinere aparte appartement (La Petite) voor maximaal 2 a 4 personen. Het is buiten het hoogseizoen tevens mogelijk om alleen een deel van het grote huis te huren (La Ganiere) voor maximaal 4 volwassenen en 1 of 2 kleine kinderen.

Sportieve activiteiten in de Cevennen en Ardeche

Wat heeft de streek zoal te bieden? In de Cevennen en Ardeche kunt u natuur, cultuur en sportieve activiteiten goed combineren. Zo kunt u prachtige wandelingen maken en onderweg in het heldere zwemwater van de vele rivieren zwemmen. Wie meer uitdaging wil kan raften, kanovaren of kajakken o.a. vanuit Vallon-Pont-d'Arc. Daarnaast zijn er tientallen kastelen en musea bij ons in de buurt en niet te vergeten prachtige oude dorpen zoals Barjac, St. Ambroix en Les Vans waar wekelijks een brocante is. Ook voor kinderen heeft het gebied veel activiteiten te bieden.

Qua ligging is Gagnières perfect voor een bezoek aan Provençaalse plaatsen als Avignon, Nîmes, Uzes en naar de Ardeche toe Labeaume, Vallon-Pont-d'Arc en Balazuc. De middellandse zee is in anderhalf uur te bereiken.

Contact / boeken / meer informatie vakantiehuis La Ganiere

We hopen dat de site u een goede indruk geeft van ons huis en de omgeving. Mocht u nog vragen hebben schroom niet om ons via info@la-ganiere.com te contacten. Graag tot ziens in Gagnières!