Welkom op de site van La Ganiere, gites dans le Gard

"La Ganière" - genoemd naar de kreek die voor en niet het dorp Gagnières passeert - is een ruim en ontspannend huis gelegen aan de rand van het dorp. Het is gelegen in de Cevennes, aangewezen nationaal park en ook aangeduid als "International Starry Sky Reserve", en ligt aan de rand van de Ardèche, bekend om zijn landschap en zijn activiteiten. We bieden plaats aan maximaal 14 personen. Klik op "Appartementen" voor meer informatie.

 

Het dorp heeft een levendige en vriendelijke bar die ook de "broodstorting" is (neem contact met ons op voor uw verblijf zodat we uw brood en gebak kunnen bestellen), een bar die drankjes, ijs en zeer goede zelfgemaakte gerechten; van salades tot hamburger en friet, plus Abélino - beroemd om zijn pizza's maar ook om zijn specialiteiten van het weekend. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op minder dan 10 minuten rijden met de auto. Er zijn veel meer pubs, brouwerijen en lokale bistro's - we zullen binnenkort een aantal links en suggesties plaatsen.

Het gebied is vol met dingen om te doen en plaatsen om te bezoeken dat het onmogelijk is om op te noemen en geen andere must missen! Fietsen (op de weg en mountainbiken), kanoën, wandelen, wandelen, zwemmen, rommelmarkten, wijnproeven, grotbezoeken, muziekfestivals in de zomer en wijnfeesten ... of gewoon ontspannen bij het zwembad ! Nogmaals - we zullen binnenkort links en suggesties voor de zomer van 2019 plaatsen ...