Visitors book

Leave this field empty
 
 
 
 
 
 1. Alieke en Martin schreef:

  We hebben weer een heerlijke week achter de rug in La Petite Ganiere. Mooi weer, mooie dorpjes, mooie wandelingen in een prachtige omgeving. Maar jullie zijn absoluut de 'kers op de taart'!

  ... op 04 oktober10 2018 @ 10:07

 2. De flippers schreef:

  Het was heel leuk vertoeven hier in La Grande Ganiere. Mooie omgeving en natuurvelden, heel wat bezienswaardigheden. De weergoden zijn ons deze week zeer gunstig geweest. We louteren nog lang de herinneringen aan de voorbij dagen. Groeten van de Flippers (een vriendengroep)

  ... op 04 oktober10 2018 @ 10:05

 3. Dina, Melle, Fokelien en Stephan schreef:

  Wij hebben een geweldige mooie week gehad in jullie huis. Het voelde als thuis komen, hoe wij hier zijn gekomen. Het is ons huwelijkscadeau, 11 september 2018 getrouwd en de 15e kwamen we hier aan. Wij hebben genoten van de dingen die Fokelien en Stephan ons hebben laten zien, prachtig! Voor ons was dit de eerste keer, jullie kunnen trots zijn op wat jullie hier bereikt hebben!

  ... op 22 september9 2018 @ 18:00

 4. Tanja,Xavier, Louise,Justine,Manon, An, Jo, Fien en Stan schreef:

  Wij waren dit jaar voor de 3e keer te gast in jullie vakantiewoning. Opnieuw hebben we met volle teugen genoten van de mooie omgeving, het prachtige domein en vooral de hartelijke gastvrijheid. De kinderen waren ook opnieuw in hun sas. We zeggen dus zeker geen vaarwel....maar heel graag tot ziens!

  ... op 26 augustus8 2018 @ 21:34

 5. Otto, Lucie, Merel, Elle, Keren, Steven, Hanne, Pieter, Kelly & Michael schreef:

  We hebben met z'n allen genoten van een zalige vakantie in jullie mooie huis. Alles was voorhanden om er een geslaagde week van te maken. De kindjes hebben zich kostelijk geamuseerd in en rond het zwembad, wij konden genieten op een van de vele gezellige terrasjes!

  ... op 19 augustus8 2018 @ 10:27

 6. Bernadette et Christophe schreef:

  3e édition au gite "la Petite Ganiere". Toujours aussi agréable séjour où nous prenons le temps de nous reposer, nous ressourcer sans oublier de nous rafraichir dans la piscine. Encore merci!

  ... op 19 augustus8 2018 @ 09:52

 7. families Michely en Reiff schreef:

  Noot van de eigenaren: onze eerste Duitse gasten waren een feit, voor herhaling vatbaar! Naast hun internationale recensie hebben we wederom een prachtige tekening in ons gastenboek gekregen! Wir haben uns in "La Ganiere'sehr wohlgefuhlt. Thank you so much for your friendly kindness and the good 'tips'you gave to us! Thanks for this amazing time here. You were very kind and you always helped in any question. It was a cool adventure with exercises and with the weather. Merci bien pour votre gentillesse. Nous avons passé 2 semaines dans votre maison, qui nous a plu beaucoup! La piscine était formidable aussi -:) . Mille fois merci pour son nettoyage régulièrement et le jardin propre. Rien ne nous a manqués et nous nous sommes sentis bien à l'aise ici. On vous embrasse bien fort et disant "au revoir!".

  ... op 12 augustus8 2018 @ 17:49

 8. Merske en Sietske schreef:

  We hebben hier twee heerlijke weken doorgebracht. Het huisje is geweldig. De ontvangst was zeer hartelijk zelfs wat lekkers in de koelkast! We hebben 2 zeer warme weken gehad tussen de 35 en 38 graden. We waren dan ook erg blij met het verkoelende zwembad. De omgeving is hier ook erg mooi. Bedankt voor alles.

  ... op 12 augustus8 2018 @ 15:10

 9. familie Van de Vijver schreef:

  We hebben hier een klein paradijsje ontdekt! Wat hebben we genoten van een onvergetelijke week! Alles was hier meer dan voorzien. Zo hadden wij voor elke maaltijd telkens een ander plekje om te vertoeven. Wij maakten graag gebruik van al jullie gezellige hoekjes! Bedankt voor jullie tips en wasje.. jullie doen dit met hart en ziel, leuk om te zien! We hadden graag nog veeeeeeel langer gebleven maar helaas..aan alle mooie liedjes komt snel een eind. We raden dit plekje zeker aan bij vrienden en familie! P.S. het alarmsysteem van het zwembad werkt perfect -:) dat hebben wij meer dan eens kunnen bewijzen.

  ... op 28 juli7 2018 @ 17:39

 10. Patricia, Alyssa, Marco en Damian schreef:

  Na enige vertraging opgelopen te hebben kwamen we eindelijk 's avonds aan in La Petite Ganiere. Daar stond een wijntje en een aantal biertjes al koud Bedankt daarvoor! Ook bedankt voor de tips wat hier in de regio te zien is. Het was bijzonder om de Tour de France een keer mee te mogen maken. Jammer dat het antiekmarktje in St-Paul-le-Jeune niet uitgebreider was, maar daar kunnen jullie niets aan doen.. Kortom, we hebben genoten! Ook de kinderen hebben het geweldig gehad. Noot van de eigenaar: Patricia heeft een prachtige tekening gemaakt in ons gastenboek van de Pont du Gard en de kinderen schrijven nog apart dat ze het heerlijk hebben gehad, het hier mooi vinden en graag nog een keer terugkomen -:).

  ... op 28 juli7 2018 @ 17:30

 11. fam. Vandendriessche schreef:

  Onze bedoeling was een rustgevende familievakantie te beleven. Dankzij jullie en deze TOP locatie is dit voor de volle 100% gelukt. De tuin, het zwembad, de vele ligbedden, de leuke zitplaats onder de druivenranken, .. kortom deze accommodatie is perfect. Bovendien is alles hier ter plekke aanwezig zodat we ook op dit vlak niets tekort kwamen. Net thuis. Alles aanwezig voor onze huiskoks. We kunnen niets anders dan thuis vol lof vertellen over hetgeen jullie hier opgebouwd hebben.

  ... op 21 juli7 2018 @ 17:51

 12. Greet, Jinte, Lena en Hugo schreef:

  Wat hebben we genoten van ons verblijf bij jullie! We voelden ons direct welkom! We kwamen niets tekort in La Ganiere, het voelde aan als thuis. Het was heerlijk vertoeven in de grote tuin, met zoveel leuke plekjes om te zitten. De kinderen beleefden dolle pret in het zwembad. Van hieruit konden we, dankzij jullie tips, de regio verkennen. Zo brachten we een bezoekje aan de grotten de la Cocalieres, gezellige marktjes en dorpjes in de buurt, een dagje aan de rivier, ... bedankt voor de mooiste tafel die jullie voor ons regelden in Quinquette de la Lecque. We hadden een gezellige avond langs het water! Kortom we hadden een fijne vakantie met ons gezin bij jullie! We komen graag nog eens terug! Noot van de eigenaren; we hebben in ons gastenboekje van Jinte en Lena twee ongelooflijk mooie tekeningen gekregen en heel mooie lieve teksten, we zijn er heel erg blij mee!

  ... op 15 juli7 2018 @ 10:54

 13. Hilde, Koen en Ashley schreef:

  Het was gezellig 'thuiskomen'in La Petite Ganiere, dat we opnieuw uitkozen als uitvalsbasis om deze mooie streek te verkennen. Geen toeval natuurlijk... jullie waren opnieuw super en steeds (discreet) aanwezig voor een tip, voor hulp of gewoon voor een toffe babbel. Bedankt voor alles en nog veel succes met jullie plannen voor de toekomst.

  ... op 15 juli7 2018 @ 10:45

 14. Nel en Hok schreef:

  'Birds'.Nee dit is geen liedje van Hitchcock of Anouk. Het zijn vele, vele vogels, die tijdens ons avondeten massaal neerstrijken in de bomen naast het huis. Zij nemen luidruchtig de dag met elkaar door, hun veroveringen en hun prachtige uitzicht in deze streek! Ze hebben gedronken uit de kloof van de Concluses d'Aquion en rondgevlogen boven de Corniches van de Cevennen en ze hebben gegniffeld over de gekleurde bootjes op de Ardeche. Met 33 graden overdag, vinden zij een koele plek die weldadig is bij La Ganiere en slapen er heerlijk om om 6 uur weer uit te vliegen. De Hollandse mensen die er verblijven zijn bofkonten, het beste huis en geweldig gastvrije eigenaren die bovendien een gezamenlijk stad 'delen'. Zij gaan weer weg, wij kunnen gelukkig blijven smoezen de vogels!

  ... op 30 juni6 2018 @ 15:54

 15. Karin en Ferry schreef:

  We hebben genoten van onze week in La Petite. Alles was top. Het warme welkom, incl. heerlijke maaltijd, de koude drankjes in de koelkast, het heerlijk schone en volledig ingerichte huisje. We voelden ons gelijk helemaal thuis. Dankzij jullie tips hebben we al veel moois gezien, maar we moeten wel terugkomen voor de rest -:). We hebben heel goed geslapen dankzij de prima bedden en de rust en stilte. Kortom het was een geweldige week! Daar komt nog bij dat het zo leuk was om jullie weer te zien en te spreken. We hebben genoten van onze gesprekken. Onwijs gezellig! Bedankt voor alles en hopelijk zien we elkaar deze winter in Nederland. We wensen jullie een goede zomer! Bijna vergeten: de tuin is heel fijn met zowel zon als schaduwplekken en het zwembad is hemels bij temperaturen zoals wij hadden!

  ... op 23 juni6 2018 @ 16:03

 16. Carla, Rob, Adrie&Vaughan schreef:

  Carla: Amazingly it is 5 years since our last visit to your wonderful gite. Our mistake! Everything remains to the high standard we have previously experienced including your professional attentiveness. The new pool is superb, the garden maturing beautifully. Another wonderful visit, this time with two family members. We greatly look forward to returning! Adrie: Thank you for a wonderful holiday! Our every need was accommodated and tended to. We hope to see you again in the very near future. Warmest regards.

  ... op 16 juni6 2018 @ 16:05

 17. Eliane en Jan schreef:

  Jullie zijn fantastische gastvrouw en gastheer. We zijn enorm goed ontvangen in La Petite Ganiere, met een lekkere fles wijn en een kaasje, heerlijk! Het huisje viel enorm mee, met alles er op en er aan, ook de tuin en het zwembad. We zijn 3x gaan eten aan de rivier bij de Quinquette de la Lacque een aanrader van jullie, fantastisch. Jullie hebben ons ook heel veel raad gegeven om uitstappen te doen, wat spijtig niet ging met mijn gezondheid, maar onze bedoeling was toch 3 weken gezellige rust. Het enige dat is tegengeslagen is het weer, maar daar kunnen jullie helemaal niets aan doen. Als de gezondheid het toelaat voor herhaling vatbaar. Hopelijk tot weerziens!

  ... op 16 juni6 2018 @ 15:41

 18. Familievakantie schreef:

  Al weer een week terug van 2 prachtige weken in La Ganière waar wij al een aantal jaren met heel veel plezier komen. Als eerste uiteraard alle lof voor het heerlijke, mooie, schone huis waar je van alle gemakken bent voorzien. De gastvrijheid van Marianne en Detmar is subliem. Niets is hun teveel. Verder hebben wij genoten van het heerlijke schone zwembad en de altijd prachtige tuin waar je geheel vrij zit en kan genieten van de bomen en bloeiende planten en heerlijke ligbedden en niet te vergeten de tuintafel waar je met z'n allen gezellig kan eten. Wij hebben mooie wandelingen gemaakt in de bergen en naar de mooiste waterval van Zuid-Frankrijk. Oude dorpjes bezocht en rondgelopen op de altijd gezellige markten in de omgeving. Ook de Camargue was mooi waar we heel veel flamingo's hebben gezien. Onze zonen en schoondochters hebben genoten van het klimmen op de rotswanden (zie op deze website bij activiteiten) en naar hartenlust motorgereden in de prachtige omgeving. Kortom het was weer een topvakantie. En uiteraard tot de volgende keer. We kunnen niet wachten.

  ... op 08 juni6 2018 @ 14:50

 19. Rita schreef:

  Nog een weekje wachten en dan mogen we weer. Inmiddels voor de 3e keer. Ik kijk nu al uit naar de enorme gastvrijheid van Detmer en Marianne. De mooie tuin met het vernieuwde zwembad, de heerlijke tuin, de rust. En natuurlijk de wijntjes op het terras.

  ... op 11 mei5 2018 @ 21:14

 20. Marit, Juliano en Milaysha schreef:

  Ons laatste dagje in La Petite is nu aangebroken. Het was heerlijk om hier weer te zijn samen met Juliano, Milaysha (moeders en Peter, verderop bij de buren). Een weekje van relaxen, chillen in de zon, het zwembad waar de kinderen de hele dag in waren, ondanks dat het water best frisjes was! Heerlijk dat de zon de hele week volop scheen, 25 graden en soms zelfs meer! Het plaatsje Banne bezocht, wat ook een van mijn lievelingsplekjes is! De grotten bezocht, wat elke keer weer heel bijzonder is, deze keer bij Vallon Pont d'Arc. Maar wat het zo heerlijk maakt is dat jullie super lief en gastvrij zijn. We zien elkaar in augustus weer, we hebben er nu al zin in!!

  ... op 28 april4 2018 @ 14:05

 21. Fokelien, Stephan & Peter schreef:

  Nadat we hier in mei met de motor zijn geweest, zijn we in oktober met de auto gekomen om wederom te genieten van de prachtige omgeving. We hebben een super mooie week gehad. Ik heb zelfs nog gezwommen! Door de geweldige adviezen hebben we weer heel veel mooie plekken ontdekt. We hebben met de auto de motortomtom gebruikt waardoor we super leuke weggetjes hebben ontdekt. We hebben heel veel mooie foto's kunnen maken. We komen volgend jaar graag weer terug! Tot dan.

  ... op 22 oktober10 2017 @ 21:17

 22. Alieke en Martin schreef:

  We hebben een heerlijke vakantie gehad. Een week is te kort om alles in de omgeving te zien. De gite is van alle gemakken voorzien. We hebben nog nooit zo'n compleet huisje gehad. Detmer en Marianne kennen de omgeving op hun duimpje, wat heel handig is Zo wisten ze fijne routes, waardoor je minder bochtige wegen had en mooie wandelingen. De bakker uit het dorp is zeker de moeite waard. Heerlijk vers brood en gebak. De vlucht naar Montpellier is eenvoudig en binnen 2 uur ben je in Gagnieres. We komen zeker nog eens terug.

  ... op 17 oktober10 2017 @ 09:02

 23. Rita en Erich schreef:

  Nadat onze dochter met haar gezinnetje hier zo graag had verbleven, zijn ook wij hier een week in 'La Petite Ganiere'met vakantie geweest. We waren zeer verrast door het mooi ingerichte huisje waaraan niets ontbrak, de koelkast gevuld met wijn, biertjes, kaas, de koffie, de opgemaakte bedden, kortom alles was tiptop in orde. Deze plaats is een zeer goede uitvalsbasis om de Gard en de Ardeche te verkennen en de juiste tips van jullie deden de rest (mooie dorpjes, marktjes, restaurants...) Gagnieres was voor ons een prachtige plek om tot rust te komen. Een echte aanrader! Bedankt voor het aangename verblijf en het ga jullie goed!

  ... op 17 september9 2017 @ 14:49

 24. Miriam en Ruud schreef:

  Miriam: Voor de tweede keer in jullie gite La Petite Ganiere en echt, we hebben weer genoten. Jullie hartelijke ontvangst heeft ons erg goed gedaan. Dank ook voor de drankjes en het kaasje in de koelkast. Uiteraard ook dank voor alle tips van Detmer. Jullie zijn een geweldige gastheer en gastvrouw. We voelen ons erg verwend. Ruud: Ook voor de 2e keer weer een prima uitvalsbasis voor mooie gebieden, leuke dorpen, goede wijn en mooie activiteiten. Aan het eind van de dag een fijne thuiskomst met een frisse duik voor de afkoeling. Dank!! PS van D&M: Ruud weer enorm bedankt voor de 2e leuke tekening die je hebt gemaakt in ons gastenboek!

  ... op 10 september9 2017 @ 11:21

 25. Lisanne en Joost schreef:

  Heel hartelijk bedankt voor het gastvrije verblijf in 'la Petite'! We hebben enorm genoten van de zeer schone en compleet ingerichte gite, met alle aandacht voor kleine en grote details tot en met de welkomst-versnaperingen aan toe. Daarnaast bedankt voor jullie persoonlijke betrokkenheid (fiets, weerbericht, toptips voor de omgevingsbezienswaardigheden en -activiteiten). We hebben ons erg welkom en thuis gevoeld en zullen dit zeker ook doorgeven aan vrienden en familie! Alle goeds en gezondheid gewenst, tot ziens!!

  ... op 04 september9 2017 @ 09:36

 26. Sisi, Marc, Lies, Bram, Nore, Martijn, Tom, Cindy, Jari en Nio schreef:

  Net zoals vorig jaar hebben we hier weer een fantastische vakantie gehad. Twee weken zijn voorbij gevlogen. Dankzij de goede zorgen van Detmer en Marianne hebben we kunnen genieten van alles! Hartelijk bedankt en hopelijk tot weerziens

  ... op 27 augustus8 2017 @ 15:08

 27. Kathleen, Stef, Robbe en Pepijn schreef:

  Vanaf onze aankomst voelden we ons hier zeer welkom. Het knusse huisje heeft alles wat we nodig hadden voor een fijne vakantie. Jullie gastvrijheid is echt top! De leuke tips over de omgeving en vooral het paardrijden bij Barjac was een voltreffer en we hebben daar zeer van genoten. Gite La Petite Ganiere is een echte aanrader en dat zullen we dan ook doorvertellen aan iedereen die richting la douce France trekt.

  ... op 27 augustus8 2017 @ 14:57

 28. Hilde, Koen en Ashley schreef:

  Een welgemeend woordje van dank voor het gezellige en kraaknette 'La Petite Ganiere' waar we een week heerlijk konden verblijven. Jullie gastvrijheid en vriendelijkheid zijn een grote troef. Samen met de vele bezienswaardigheden in deze mooie streek zijn er dus redenen genoeg om volgend jaar nog eens een keertje terug te komen.

  ... op 20 augustus8 2017 @ 09:59

 29. Wietze, Attie, Marlen, Lin, Yanouk, Arjan, Marjolein, Inge, Daan en Levi schreef:

  Wat hebben we afgelopen week genoten van deze prachtige plek! Samen met vrienden verbleven we in jullie mooie en comfortabele woning! In huis is aan alles gedacht en buiten was het heerlijk vertoeven op een van de fijne zitplekken. Onze eerste reactie was 'wauw'! En natuurlijk het mooie zwembad. Hoe fijn om zo vanaf je ligbedje het water in te springen. Ook de kinderen hebben genoten. Vooral Levi die de eerste dagen steeds weer nieuwe ontdekkingen deed in het schuurtje met alle 'buitendingen'. Jullie huis is echt een aanrader en we zeggen het graag voort! Bedankt voor de tips en adviezen voor activiteiten. Jullie zijn top!

  ... op 12 augustus8 2017 @ 15:42

 30. Christophe et Bernadette schreef:

  2e edition.... toujours aussi bien! Sejour tres reposant, gite agreable. Encore merci Marianne et Detmer pour tout!

  ... op 12 augustus8 2017 @ 15:38

 31. Tineke, Brenda, Karen, Susan, Marleen, Joost, Thijn, Rudolf en Servaas schreef:

  Jullie hebben de gave om een sfeer te creëren waarbij mensen zich goed voelen. Het voelt hier zo goed, en dat komt niet alleen door het prachtige weer, mooie omgeving en fijn huis! Ik kan alle complimenten gaan herhalen van de vorige gasten, want ik ben het overal mee eens, maar ik wil jullie vooral bedanken dat jullie zo'n dappere stap hebben durven nemen. Dit is jullie blijkbaar op het lijf geschreven en daardoor hebben wij een geweldige, ontspannen, heerlijke vakantie gehad. En kunnen we er weer een werk/school jaar tegen aan! Ik hoop dat we hier nog eens terug zullen komen! Bedankt voor jullie lieve zorgen!

  ... op 05 augustus8 2017 @ 16:30

 32. Bertha en Adri schreef:

  Wij zijn voor de eerste keer in Frankrijk. Eens kijken of het wat is voor ons. Nou wij kunnen zeggen het is hier fantastisch. Laat ik beginnen met Detmer en marianne, heerlijke mensen, vriendelijk, behulpzaam. Topmensen! Het huisje is helemaal goed en van alle gemakken voorzien. De omgeving is schitterend. Vele mooie dorpjes en andere bezienswaardigheden gezien. Frankrijk is prachtig. Wij kunnen beginnen met het ontdekken van Frankrijk, maar we komen hier zeker weer terug (20 juli 2019 -:)). Bedankt voor jullie bijdrage aan onze heerlijke vakantie.

  ... op 05 augustus8 2017 @ 16:24

 33. Bompa, Moeke, Karolien, Pascal, Katrien, Jacco, Laura en Martijn schreef:

  De kleinkinderen van Bompa hebben een prachtig verhaal geschreven in ons gastenboek, met kleur en tekeningen die we digitaal helaas niet over kunnen brengen. Maar in hoofdlijnen is het verhaal: Derde maal is ons verhaal:eerste maal 27 juli 2013, was super, tweede maal 24 juli 2015 was terug een top, genietende van warme leuke vakantie, derde maal 29 juli 2017, we zouden kunnen zeggen 3x goede keer!! maaaaaar het was al voor de 3x een top vakantie bij het zwembad, zeker nu Martijn ook kan zwemmen. Warme koppel Detmer en Marianne; Bij de getekende hartjes staat: 'genieten', 'onze batterijen opgeladen', 'een klapje van den Bompa iedere morgen Ale... iedere morgen met Detmer', 'zwemplezier voor iedereen', 'mooie plaatsjes bezocht'...kortom een TOP Vakantie!! PS Bompa heeft voor de hele familie alweer geboekt voor 2019 -:).

  ... op 01 augustus8 2017 @ 11:23

 34. Marianne, Wouter en Paulette schreef:

  We hebben deze week kunnen genieten van een zalige rust! We hadden ons geen betere gastheer en gastvrouw kunnen wensen! Alles was tip top in orde! Deze vakantie en uiteraard ook jullie, zullen ons altijd bij blijven omdat het Paulettes eerste reis was! Ze vond het geweldig hier en we hebben er alle drie met volle teugen van genoten! Hopelijk tot ziens in Gagnieres.

  ... op 22 juli7 2017 @ 14:14

 35. Herman, Cathy, Michiel, Charlotte, Brecht, Melanie, Lucas en Mathieu schreef:

  Ons verblijf hier was gewoon super!! De regio, het weer, ondanks enkele onweersbuien, alles wat bijdraagt tot een fijne gezinsvakantie. Maar vooral de accommodatie en de ontvangst maakten het af. La Ganiere heeft alles wat je kan wensen; mooie inrichting, verzorgde kamers, tuin met zwembad (zalig om af te koelen na een dag uitstap), verscheidene zithoekjes en terrasjes, speeltjes voor de kinderen etc... Ook jullie gastvrijheid heeft ervoor gezorgd dat wij een fijne vakantie hebben gehad. We zullen jullie gite zeker aanraden bij vrienden en kennissen!

  ... op 17 juli7 2017 @ 11:06

 36. Filip en Muriel schreef:

  Na een drukke en zorgelijke periode in ons leven zijn we in 'la petite ganiere' volledig tot rust gekomen. Dank voor de vriendelijke ontvangst: het lekkere wijntje (hebben enkele flessen mee naar België genomen), de biertjes, het kaasje.... Alle tips voor uitstapjes, de restaurantjes... Jullie zijn TOP gastvrouw en gastheer! Een weekje is te kort maar misschien zien we elkaar binnen enkele jaartjes nog eens terug. We vertellen het zeker door in België. Het gaat jullie goed!

  ... op 17 juli7 2017 @ 11:00

 37. Jolande en Mondo schreef:

  De twee weken van ons verblijf in La Petite Ganiere zijn voorbij gevlogen. Heel fijn om bij jullie te gast te zijn geweest. Onze hartelijke dank daarvoor. Het huis was heerlijk en van alle gemakken voorzien. Veel leuke uitstapjes gedaan. Wat is er veel te zien in deze prachtige omgeving. Wat wij vooral heerlijk vonden was de rust. Jullie beiden zijn een goed team en heel betrokken en hartelijk. Het waren fijne weken en wie weet tot ziens.

  ... op 08 juli7 2017 @ 16:51

 38. Magali, tom, Bazil, Nanou, Antonie, Muriel, Emilia, Violette en Felix schreef:

  Jullie (zomer) huis met zwembad was gedurende een week ons thuis. De kamers, de tuin, het zwembad...alles tip top in orde en jullie ontvingen ons zeer gastvrij. Jullie zijn aanwezig voor tips en uitleg en verder laten jullie de gasten even eigenaar zijn. Jullie info fiches (witte A-4 met uitleg) met tips zijn zeer volledig. Wij plukten dorpjes en bezienswaardigheden uit de lijst. We zouden nog kunnen doorgaan met verkennen van de prachtige streek. Een week is overduidelijk te kort. Het was ook bijzonder aangenaam om de 3 briljante Frankrijk boeken van Martin Bril in de bibliotheek te ontdekken -:). Thuis zullen we reclame maken voor La Ganiere. Hartelijke groet van zeer tevreden mensen!

  ... op 08 juli7 2017 @ 16:21

 39. Ria, Tineke, Thea, Evert en Cor schreef:

  Dank voor jullie warme ontvangst en de goede zorgen en onmiddellijke vervulling van onze geuite wensen. De wijn, die in de garage staat, het wassen van de handdoeken en een nieuwe koekenpan. Fijn ook om in het huis een aantal basics aan te treffen zodat je meteen kunt koken. Erg genoten van het zwembad, de mooie tuin en de omgeving. Jullie restaurant tips en de wijnproeverij completeerden onze vakantie. Beneden hebben we heerlijk geslapen. Het was een fijne week!

  ... op 01 juli7 2017 @ 15:35

 40. Ton met fietsclub schreef:

  'N prachtig huis, tuin en zwembad, 'n geweldige ontvangst in een perfect ingericht huis. We hebben elke dag schitterende toeren gefietst en van de omgeving genoten. We konden het niet beter treffen!! Bedankt.

  ... op 27 juni6 2017 @ 11:26

 41. Ineke en Bart schreef:

  Wat een hartelijke ontvangst en wat was alles tot in de puntjes verzorgd, tot zelfs koffie, thee, wijn en Franse kaas. Jullie belangstelling voor jullie gasten is zo fijn waardoor je je meteen thuis voelt. Ook hebben wij veel aan jullie adviezen gehad, wat er zoal te zien is in de omgeving. Wij waren bijvoorbeeld nooit naar het meer van Villefort geweest. Wat een heerlijke en mooie plek zeker toen het zo warm was in de eerste week van ons verblijf. Het zwembad was heerlijk om af te koelen als je geen zin had om weg te gaan. De wifi en de Nederlandse TV zenders waren erg fijn vooral in de avond uren. Jullie accommodatie zal ik zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen. Als de gelegenheid zich voordoet willen wij graag nog eens terugkomen. Marianne en Detmer bedankt voor 2 heerlijke weken die wij bij jullie hebben mogen doorbrengen.

  ... op 27 juni6 2017 @ 11:13

 42. Anneke en Joke schreef:

  Zoveel loftuitingen, zo veel waardering, er valt niets meer aan toe te voegen. Inrichting, zorg en communicatie, alles heeft net iets meer aandacht gekregen dan je zou mogen verwachten. Bij leven en welzijn tot een volgende keer!

  ... op 10 juni6 2017 @ 14:55

 43. Ellen en Peter Jansen schreef:

  De afgelopen 2 weken hebben wij doorgebracht in het prachtige huis. Mede door het weer hebben wij enorm genoten en intensief gebruik gemaakt van het heerlijke zwembad en tuin. Wat ons iedere keer weer opvalt is de warme gastvrijheid van Marianne & Detmer. Het voelt als thuis komen. Dit wordt versterkt door de adviezen voor aantrekkelijke activiteiten en leuke plaatsen in de regio. Het karaktervolle huis met heel veel terrassen geeft enorm veel privacy. Het huis is meer dan compleet ingericht en ontzettend schoon. De warme ontvangst zorgt er voor dat wij hier jaarlijks graag terugkeren. Een echte aanrader voor jong en oud. Kort om: TOP.

  ... op 05 juni6 2017 @ 16:27