Tarieven en Beschikbaarheid

Aankomst zaterdag vanaf 15:00
Vertrek zaterdag voor 10:00 uur

Tarieven en beschikbaarheid

De beoordeling ...
• Inclusief; beddengoed, keukenlinnen, handdoeken voor de badkamer en het zwembad en ook de toeristenbelasting
• Niet inbegrepen; de eindschoonmaak: La Ganière € 100, La Grande Ganière € 75 en La Petite Ganière € 50
• Bij aankomst dient u een borg van € 150 te betalen
• Neem contact met ons op voor verlaagde tarieven als u de gites langer dan drie weken wilt huren

Neem contact met ons op voor prijzen op last-minute kortingen voor 2019!

Andere informatie
• Aankomst en vertrek zijn ingesteld in het hoogseizoen voor zaterdag. Buiten het hoogseizoen is het ook mogelijk om op andere dagen aan te komen en te vertrekken. U kunt hierover contact met ons opnemen.
• U kunt op het reserveringsformulier aangeven of u een kinderstoel en / of kinderbed nodig heeft
• Sorry, maar huisdieren zijn niet toegestaan.

• Vul het formulier in op het tabblad "Reserveringen" om een reserveringsaanvraag in te dienen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Algemeen

Het vakantiehuis bestaat uit twee afzonderlijke gites La Grande Ganiere en La Petite Ganiere. La Grande Ganiere is geschikt voor 8 volwassenen en 2 kinderen en biedt 4 ruime slaapkamers en 1 kinderkamer verbonden aan een van de ouderslaapkamers. La Grande is bereikbaar via een aparte toegangstrap en is verdeeld over twee verdiepingen. La Petite Ganiere ligt aan de zij achterzijde van het huis op de begane grond en heeft een eigen ingang en terras met tuinmeubilair. De gite heeft naast een woonkamer met tweepersoons slaapbank een aparte slaapkamer. La Petite Ganiere is geschikt voor 2 of 3 volwassenen of 2 volwassenen met 2 kinderen.  U kunt ook beide gites tegelijkertijd huren onder de naam Domaine La Ganiere.

De beide gites hebben modern ingerichte keukens, badkamers met toilet (La Grande twee, 1 op elke verdieping), woonkamers met TV (ook Nederlandse en Belgische kanalen), eigen terrassen met tuinmeubilair een BBQ's. De tuin met het zwembad deelt u met de gasten uit de andere gite en is voorzien van ligstoelen en hangmatten. De verhuurprijs is inclusief linnen- en keukengoed, handdoeken voor de badkamers en badhanddoeken voor bij het zwembad.