Algemeen

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de tuin en het zwembad. Deze zullen worden verzorgd door de eigenaar. De tuin is uitgerust met o.a ligbedden, parasols en een BBQ. De afmeting van het zwembad is 8.5 bij 4 meter.

De individuele appartementen beschikken over; TV met satelliet, DVD speler, radio/stereo installatie en Wifi. Verder is er de mogelijkheid om tegen een vergoeding gebruik te maken van een wasmachine. Op loopafstand van ons huis is een tennisbaan. In de berging staan enkele tennisrackets die u kunt gebruiken. In de berging en in het huis zijn ook verschillende spelletjes en boeken aanwezig.

Domaine La Ganiere (La Grande en La Petite samen)

La Ganiere, gites dans le Gard is de naam van onze vrijstaande vakantiehuis.  Het vakantiehuis bestaat uit het hoofdhuis met meerdere verdiepingen (La Grande Ganiere) en een kleiner appartement aan de zij achterzijde van het huis (La Petite Ganiere). Het gehele vakantiehuis is geschikt voor maximaal 13 a 14 personen. La Grande Ganiere heeft 5 slaapkamers en twee badkamers en het kleinere appartement heeft naast de woonkamer met slaapbank, een slaapkamer en 1 badkamer. De vakantiehuizen La Grande Ganiere en La Petite Ganiere beschikken over volledig uitgeruste keukens met vaatwassers en een combi-magnetron-oven. 

U kunt het vakantiehuis La Grande Ganiere buiten het hoogseizoen ook met een kleiner gezelschap huren onder de naam La Ganiere. U huurt dan alleen de woonverdieping met 2 ruime slaapkamers en een kleinere kinderkamer. De bovenverdieping blijft in deze situatie dicht. 

Vakantiehuis La petite Ganière

Het vakantiehuis La Petite Ganière ligt achter het feitelijke woonhuis en heeft een eigen ingang en terras met tuinmeubilair. Het appartement is prima geschikt voor 2 volwassenen en eventueel 2 kinderen. De ruimte is heerlijk koel en bestaat uit een woonkamer met open keuken en een tweepersoons slaapbank, één tweepersoons slaapkamer en een badkamer met douche, toilet en wastafel. De keuken is goed uitgerust inclusief vaatwasser, oven en magnetron. 

Vakantiehuis La grande Ganière

Het vakantiehuis (of gite) La Grande Ganiere is geschikt voor maximaal 10 personen. U bereikt het woongedeelte via een buitentrap die uitkomt op een ruim terras. Het appartement bestaat uit een woonkamer, 4 tweepersoons slaapkamers, 1 kinderkamer (verbonden aan één van de tweepersoonskamers), 2 badkamers met douche, toilet en wastafel en een goed uitgeruste keuken met vaatwasser, oven en magnetron. 

Vakantiehuis La Ganière

In het voor- en naseizoen is het mogelijk om de helft te huren van het vakantiehuis La Grande Ganière. U beschikt dan over de woonkamer, keuken, badkamer met douche en toilet, twee ruime tweepersoons slaapkamers en de kinderkamer. De prijs varieert tussen de 600 en 800 euro afhankelijk van de maand. 

Plattegrond

La Petite Ganière

La Grande Ganière woonetage (of La Ganière als apart appartement)

La Grande Ganière zolderverdieping